Vrijwilligers/deelnemers Thijs Meulendijks en Rachel Gruijters met artikel in HLMND Magazine

ArtEvent is trots! Onze lieve vrijwilligers/deelnemers Thijs Meulendijks en Rachel Gruijters staan met paginavullende interviews en foto’s in de decembereditie 2014 van HLMND Magazine! Opgegroeid in Helmond e.o. studeren ze nu beiden aan en kunstacademie in BelgiĆ« (Antwerpen en Gent). Lees nu wat de beweegredenen zijn om in BelgiĆ« te studeren en met wat voor interessante projecten zij bezig zijn. Rachel heeft bovendien de fotoreeks gemaakt. Lees het artikel hier…

Thijs Meulendijks ondersteunt het bestuur van ArtEvent en is de grafisch ontwerper van de stichting. Hij ontwerpt o.a. het promotiemateriaal voor de activiteiten. Rachel Gruijters is de huisfotograaf van de stichting en heeft onlangs nog een solo-expositie gehad van haar werk in pand ArtEvent ism ArtEvent.

Regelmatig worden jonge talenten uit Helmond e.o. gespot tijdens de activiteiten van ArtEvent. Zo staan (oud)deelnemers Rachel Gruijters en Thijs Meulendijks met een groot artikel in de decembereditie van HLMND Magazine, maakt Rachel geregeld foto’s voor dat blad, heeft Martine Beetz onlangs een kaart mogen ontwerpen voor de LEV-Groep ter bedankje aan de vrijwilligers, is Robin Gerris gevraagd het artistieke team van kunstenaarsinitiatief de Cacaofabriek te versterken en ga zo maar door. Wil jij ook in de spotlight staan en jouw talent en kunst tonen? Doe dan mee aan onze activiteiten, zoals workshops of een expositie. Stuur een mail naar arteventhelmond@gmail.com om jezelf aan te melden en/of voor meer info over de mogelijkheden.

Dit bericht was geplaatst in-. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.