Nieuw: Solo Expo Norbert Elias | 23 & 24 april | Scherp Zicht

Norbert 1 (2)ArtEvent biedt podium aan jong talent. Dit talent tonen we graag via de groepsexposities die we twee keer per jaar organiseren. Enkele keren komt het voor dat een deelnemer er uit spat; dankzij zijn talent, kunde en doorzettingsvermogen. Zo’n deelnemer is Norbert Elias. We zijn er erg trots op dat hij gebruik maak van ons gastatelier en bij ons in Helmond zijn solo-expositie opbouwt.

Een solo-expositie is voor een jonge kunstenaar de kans om zijn werk opnieuw te ontdekken en de combinatie tussen zijn werk en de manier van tonen er van verder te ontwikkelen. Want; hoe komt het werk eigenlijk het beste tot zijn recht? Kom dat ontdekken op zaterdag 23 en zondag 24 april. Norbert is dan ook zelf aanwezig om alle vragen te beantwoorden en zelf uitleg te geven over zijn werk.

Norbert toont op 23 & 24 april 2016 nieuw en reeds bestaand werk.
De eerder vertoonde werken die hij toont zijn de 30 portretten, die hij twee jaar geleden heeft gefotografeerd en waar hij mee is afgestudeerd.

Het nieuwe werk betreft een 7-tal grote fotografiewerken, 4 werken zijn 105 x 105 cm en 3 van 105 x 165 cm. Deze 7 grote werken horen bij het thema SCHERP zicht. SCHERP zicht heeft voor Norbert alles te maken met beeld en kwaliteit, maar ook hoe jij als toeschouwer het beeld bekijkt en wat JIJ erin ziet. SCHERP is voor hem het beeld, de kwaliteit en de inhoud. Zicht staat voor Norbert voor de manier van kijken en het interpreteren van het beeld.

Daarnaast zal toont Norbert nog een aantal kleinere werken op het gebied van fotografie.

Kom het zien tijdens de expositie op 23 & 24 april, tussen 13.00-17.00 uur in de Geysendorfferstraat 27-29 Helmond. De toegang is uiteraard gratis.

Dit bericht was geplaatst in-. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.