Meld je nu aan voor Expo jong talent ArtEvent

Flyer Expo ArtEvent 28 feb en 1 mrt 2015

Je kunt je weer aanmelden om mee te doen aan de groepsexpo van ArtEvent! De expo vindt plaats op 28 februari & 1 maart in ons pand aan de Geysendorfferstraat 27-29. Ben je 15-26 jaar, creatief, blink je uit in een kunstdiscipline en durf je de stap te nemen om je werk te tonen aan een groot publiek? Doe dan mee! Alle kunstdisciplines zijn welkom; zoals beeldende kunst, muziek, theater of alles met elkaar gecombineerd. Alles mag en kan; als je maar achter je kunst staat.

Aan de Expo is een wedstrijd gekoppeld! Ben je fotograaf en wil je graag je foto’s exposeren? Dan maak je tijdens deze expo kans om door een professionele jury uitgekozen te worden om jouw werk ook te tonen in de Cacaofabriek Helmond! Jouw werk wordt dan onderdeel van de fotografie tentoonstelling van kunstenaarsinitiatief De Nederlandsche Cacaofabriek. Houd er dan rekening mee dat jouw werk dus tussen de nationale en internationale bekende fotografen komt te hangen. In de jury zitten onder andere directeur van het kunstenaarsinitiatief Ageeth Boermans, de bekende Helmondse kunstenaar Bert Loerakker en voorzitter van Stg. ArtEvent Jolijn Brouwers.

Wil je geen fotowerk exposeren? Ook dan maak jij kans op een prijs. Je maakt kans om gekozen te worden voor een solo-expositie in Pand ArtEvent! Deze unieke kans kun je niet laten liggen.

ArtEvent heeft al 13 jaar ervaring in de organisatie van exposities voor jongeren. We bieden begeleiding in de opbouw van de expo, evt in de verkoop van je kunstwerk en in het behouden van je bescheidenheid na het grote succes. Jouw deelname is gratis. Meld je aan door een mail te sturen naar arteventhelmond@gmail.com

Dit bericht was geplaatst in-. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.