Deelnemers Expo ArtEvent 28 feb & 1 mrt zijn bekend!

Max van de Meulengraaf, installatie
Jonge creatieve talenten uit Helmond e.o. laten hun kunst zien, horen en voelen tijdens Expo ArtEvent op 28 februari en 1 maart 2015 in Pand ArtEvent. Bekijk en ontmoet kunst in verschillende gedaantes; beeldende kunst, muziek, fotografie, film en beeldhouwwerk.

Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart, tussen 13.30-17.00 uur, biedt ArtEvent jongeren uit Helmond e.o. een podium om hun talenten te laten zien aan een groot publiek. Onder het motto: “Ruim baan voor jong talent” organiseert de stichting al dertien jaar exposities en workshops voor jongeren uit Helmond en omgeving tussen de 15 en 26 jaar. De expositie vindt plaats in Pand ArtEvent, Geysendorfferstraat 27-29 Helmond, en de entree is gratis. De kunstenaars zijn aanwezig om eventueel vragen te beantwoorden. Ontdek de kunst van de toekomst!

Deelnemers
De jongeren presenteren tijdens de expositie verschillende werken en stijlen; van 2d beeldende kunst tot sculpturen, van olieverf tot potlood en van fotografie tot audiovisuele media. Naast de beeldende werken kunt u ook genieten van (neo)klassieke en lichte muziek die door zangeressen ten gehore worden gebracht. De volgende deelnemers zullen werk laten zien of horen (lijst ovb):

Anne van Beers, fotografie
Demi Manders, fotografie
Imke Meeusen, fotografie
Janneke Baltussen, textiel en mixed media
Joany Gerrits, glas
Max van de Meulengraaf, 2d schilderkunst, audiovisuele installatie en film
Melfi van den Broek, 2d schilderkunst
Nina van Meer, zang
Norbert Elias, fotografie en 2d schilderkunst
Rachel Gruijters, fotografie
Roos Zuidervaart, 2d schilderkunst
Sandra Vlemmix, 2d schilderkunst
Atelier Tenk (Tom van der Peijl en Kenny Jacobs), 2d schilderkunst
Tommy van der Loo, beeldhouwkunst

Dit bericht was geplaatst in-. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.