Solo Expo Janneke Baltussen, 13 & 14 juni 2015

korstmos_definitief_flyer.indd

13 & 14 juni 2015, 13:00-18:00 uur, Pand ArtEvent Geysendorfferstraat 27-29 Helmond

Op de expo die op 13 en 14 juni zal plaatsvinden, is het werk te zien van de in juli 2014 afgestudeerde Janneke Baltussen. (AKV|St.Joost s’-Hertogenbosch richting autonome beeldende kunst)

Twee maanden was ze aan het werk in het ArtEvent pand.
“Mijn mogelijkheden tot werken dijden met de tijd steeds verder uit, het verzamelen van spullen is een belangrijke bron van mijn werk. Ik verwonder me over het gegeven dat we mooie materialen en vormen om ons heen hebben, de hele dag door. Voor het materiaal textiel heb ik bijzonder veel interesse, wat in mijn werk terug te zien is. Ik gebruik bestaande beelden waarbij organische vormen mijn voorkeur hebben. Omringd worden door structuren, materialen en vormen, wat de hele dag door gebeurt, maakt dat ik dingen uit hun context wil halen. Ik wil ze los van hun omgeving zien, met ruimte er omheen. Via een collage achtige manier van samenstellen probeer ik een nieuw beeld te vormen dat een eigen wezen heeft.”

Wij nodigen u graag uit deze bijzondere gebeurtenis mee te maken. Janneke presenteert werk dat nog nooit aan publiek getoond is. Haar werk is zowel onschuldig als licht erotisch. Er is altijd wel een verrassing te ontdekken; en dat maakt de ervaring van het kijken niet alleen leuk, maar ook verrassend. Janneke is tijdens de expositie aanwezig om u rond te leiden.

De Solo Expositie van Janneke Baltussen valt onder het programma van Stg. ArtEvent Helmond.

Dit bericht was geplaatst in-. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.