Algemeen

Stg. ArtEvent Helmond

Deelnemers HAP 2012
ArtEvent biedt jongeren in de leeftijdscategorie 15 t/m 26 jaar elk jaar 10 verschillende activiteiten of podia. Onder de activiteiten vallen exposities, workshops, lezingen en deelname aan andere festivals/ podia. Alle activiteiten zijn gratis voor zowel deelnemers als publiek.

Je kunt met alle verschillende kunstvormen deelnemen aan de activiteiten van ArtEvent, zoals: beeldende kunst (2d en 3d), muziek, dans, digital art, poezie, cabaret, toneel en mode. Professionele kunstenaars en coaches begeleiden jou in de ontwikkeling tot kunstenaar. Hierdoor krijgen getalenteerde jongeren een kans om te laten zien wat ze kunnen aan een groot publiek. Alle activiteiten worden op een laagdrempelige, maar vooral professionele manier, georganiseerd. De kunstenaars, coaches en organisatie bestaan uit liefhebbers van kunst en cultuur met een academische of universitaire achtergrond in de richting van kunst, docentenopleiding kunst, kunstbeleid en kunstgeschiedenis.

De stichting organiseert deze activiteiten al 12 jaar onder het motto; ‘Ruim baan voor jong talent!’ Als je niet kunt deelnemen nodigen we u graag uit om de bijzondere kunstwerken, de optredens en performances te bekijken en te beluisteren. ArtEvent organiseerde, tot en met editie 2010, 24-Caraats.Wil jij weten wie in de organisatie van ArtEvent zit? Klik dan hier.

Hoe doe je mee?

Ga jij de uitdaging aan? Klik hier voor mee info. Om ook deel te nemen aan een Expo, Workshop (HAP), Lezing of andere activiteit van ArtEvent mail je ons op arteventhelmond@gmail.com.