20 sept: Doe mee aan de 2 gratis workshops van ArtEvent op festival H2O

artevent-tas

We hebben er zin in! Kom langs en doe gratis mee aan de 2 workshops die ArtEvent aanbiedt!

12.00-18.00 uur – festival H2O – Kasteeltuin Helmond – 2 gratis workshops

Workshop 1 Artevent:
‘The artistic skill of shopping’
Een typische shoppingtas/witte tas wordt omgetoverd tot een artistiek meesterwerkje met sjablonen, figuren en urban art. Hierbij wordt gebruik gemaakt van mandela figuren, verschillende kleuren spuitverf, sjablonen, markers, etc. Voortaan doe jij je shopping met je zelf ontworpen hippe tas! De tas mag je achteraf mee naar huis nemen.

Workshop 2 Artevent: Mandela
In deze samenleving vol hectiek zijn rust en creativiteit belangrijk. Stichting ArtEvent heeft een mandela ontworpen op basis van haar logo en visie. De mandela is de moderne kleurplaat met zingeving. Deze mandela heeft vele vormen en figuren in zich, en is nog volkomen blank. Tijdens het Festival H2O wordt dit prachtige kunstwerk ingekleurd door kunstenaars van ArtEvent. Er wordt gewerkt met acryl, spuitbussen en markers. Het werk is liggend te zien bij de stand van ArtEvent. Natuurlijk is er ook een gedeelte wat ingekleurd kan worden door het publiek! Maak zelfs kans op prijzen als jij de oplossing van de puzzel die verwerkt is in de mandela raad!

Voor meer info over het festival bekijk: www.helmondh2o.nl

Dit bericht was geplaatst in-, Art Event, ArtEvent, Artimond, Cultuur, H2O, Helmond. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.